Websites

Websites op maat

Mediatix bouwt websites op maat, precies hoe u het hebben wil.

  • Content management systeem (CMS) waardoor u zelf artikelen kunt toevoegen en bewerken;
  • Modulaire opbouw dus makkelijk uit te breiden met nieuwe functionaliteit;
  • Instructie en een beknopte handleiding;
  • Optimalisatie voor zoekmachines (SEO);
  • Responsive design.

Meer informatie of afspraak voor een demonstratie 
Bel: 071 - 5424431 
of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 visserhealthcoach  

Visser Health Coach

Visser Health Coach geeft Personal Training, Bootcamp en Medische Fitness in de Leidse regio.

De website is responsive waardoor hij ook geschikt is voor smartphones en tablets.

www.visserhealthcoach.nl

 festivaliberia  

Festival Iberia

Stichting ArtEcho organiseert het Festival Iberia met dit jaar een fototentoonstelling met als thema 'Leiden - History Pages'. De tentoonstelling omvat een serie foto's van Erwin Olaf waarin het Leids ontzet wordt uitgebeeld.

De tenstoonstelling is te zien in het Georgian National Museum in Georgiƫ van 19 december 2013 t/m 19 januari 2014.

www.festivaliberia.nl

 dialoogisch  

Dialoogisch

Dialoogisch werkt voor publieke organisaties die serieus werk willen maken van participatie. U heeft te maken met veel vragen, veel belangen, veel mensen, veel organisaties en veel inhoud. Maak daar maar eens chocola van.

Hier kan Dialoogisch veel voor u betekenen. Zij leveren een duurzaam resultaat en ontzorgen.

www.dialoogisch.nl

abetterworld blanco

A Better World Foundation

A Better World Foundation is een stichting die zich inzet voor de sociaal economisch zwakkeren alsmede de kansarmen onder ons.

Zij wil de zelfredzaamheid van mensen, groot en klein stimuleren!

www.abetter-world.com

topcompanies  

TopCompanies

Het vakblad TopCompanies is een multimediale uitgave van Goo Media en belicht het ondernemerschap aan de hand van inzichtelijke, branchegerichte informatie over de nieuwste ontwikkelingen, opinies, praktijkervaringen en achtergronden.

Centraal staan interviews met ondernemers over marktontwikkelingen in diverse sectoren, zoals industrie, energie, milieu, logistiek, ict, bouw, agro, facility, zorg, e.a. De interviews geven een goed beeld van de spelers in de markt.

www.topcompanies.nl

denengelsen  

Den Engelsen legal search & consultancy

U hebt de top bereikt binnen de juridische wereld. Toch komt er een moment waarop u verder wilt. Sylvia den Engelsen kan u hierbij van dienst zijn.

www.denengelsen.nl

onderwijsrijnland  

Onderwijs Rijnland

Door het geven van goed onderwijs nemen we onze verantwoordelijkheid om van co-assistenten goede dokters te maken! De co-assistenten zijn immers de artsen van de toekomst. 

Het is ons doel om het onderwijs beter te organiseren en te faciliteren en zodoende verdere integratie van het onderwijs op de drukke werkvloer van een klein opleidingsziekenhuis te stimuleren.

www.onderwijsrijnland.nl

 

atriameubels  

Atria Meubels

Atria is een klein modern bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het vervaardigen van eigentijdse meubels, keukens of interieur.

Ze zijn gespecialiseerd in losse meubels,interieurs en keukens op maat. Daarvoor maken ze een ontwerp op basis van uw wensen en mogelijkheden, of gaan uit van uw eigen ontwerp.

www.atriameubels.nl

 

mammapolirijnland  

Mammapoli Rijnland

Op de website van de mammapolikliniek van het Rijnland ziekenhuis vindt u informatie over de onderzoeken en eventuele behandelingen bij afwijkingen van de borst en borstkanker.

www.mammapolirijnland.nl

 

vcmerenwijk  

VC Merenwijk

Volleybalclub Merenwijk is een gezellige recreantenvolleybalclub gevestigd in de Merenwijk in Leiden. Naast alle nieuwtjes staan op de website ook  alle trainings- en wedstrijdschema's

www.vcmerenwijk.nl

rhijnhof  

Begraafplaats Rhijnhof

Op deze website van begraafplaats Rhijnhof in Leiden wordt in hoofdlijnen aangegeven wat de mogelijkheden zijn rond begraven en cremeren op Rhijnhof.

www.rhijnhof.nl

 

vinumnobis  

Vinum Nobis

Een bijzonder initiatief, speciaal voor liefhebbers van italiaanse wijn uit de streek Piemonte.

www.vinumnobis.nl

italvin  

Italvin

Italvin is een Leidsche bedrijf dat zich vanaf 2002 bezig houdt met de import van uitsluitend Italiaanse wijnen. De wijnen worden door een extern team in ItaliĆ« geproefd en vervolgens ingekocht.

www.italvin.nl

 

restaurantolivegarden  

Restaurant Olive Garden

Bij Olive Garden in Leiden kunt u dagelijks heerlijk genieten van wisselende streekgerechten en Italiaanse gastvrijheid.

www.restaurantolivegarden.nl

hbol  

Huurders Belangen Organisatie Leiderdorp - HBOL

Website van Huurders Belangen Organisatie Leiderdorp voor het zo optimaal mogelijk behartigen van de belangen van huurders in Leiderdorp

www.hbol.nl

fccn  

Fendt Caravan Club Nederland - FCCN

De Fendt Caravan Club Nederland is in 1995 opgericht en telt momenteel zo'n 200 equipes als lid. Ieder jaar organiseren leden weekenden en reizen in Nederland, maar ook door heel Europa. Het gaat de leden van de FCCN erom samen meer te genieten van het kamperen en samen op reis te gaan. Het zijn vaak verrassende en spectaculaire reizen.

www.fccn.nl

 

leidenglazenhuis  

Leiden Glazen Huis

In 2011 was Leiden gastheer voor het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Dit initiatief heeft zoveel mogelijk acties op video vastgelegd en daarvan een dvd samengesteld. De opbrengst van de dvd is voor het goede doel.

De website is momenteel offline.

fransdewit  

Stichting Frans de Wit

De Stichting beeldhouwer Frans de Wit is opgericht om ervoor te zorgen dat de kwaliteiten van Frans de Wit niet verloren gaan en om er tegelijkertijd recht aan te doen. Tevens wil de stichting het grotere publiek een beter begrip laten krijgen van de werken van Frans de Wit.

www.fransdewit.com

 

waagrafimedia  

Waa Grafimedia

Waa Grafimedia is een fullservice grafisch bedrijf in de breedste zin van het woord. Ze bieden een totaalconcept op communicatiegebied.

www.waagrafimedia.nl

lvsl  

Leidse Video en Smalfilm Liga - LVSL

De Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL) is de grootste film- en videoclub van Nederland. Ze zijn in staat gebleken om de leden enthousiast te maken en te houden voor het filmen door een boeiend programma aan te bieden voor zowel de oude als de nieuwe leden.

www.lvsl.nl

zaouli  

Stichting Zaouli

Doelstelling van stichting Zaouli is het bevorderen en organiseren van culturele uitwisseling tussen Europa en Afrika. Met name gericht op West Afrika en de dansvormen van de enorme diversiteit aan etnische groeperingen en daarbinnen de dansontwikkelingen. 

www.zaouli.nl

 

sindeye  

Sindeye

Sindeye organiseert reizen naar Abene (Senegal) waar u verblijft in gezellige lodges en kunt genieten de mensen, hun cultuur en de prachtige natuur.

www.sindeye.net

afrikaansedans  

Afrikaanse Dans

Website over Kobina Adende (Ghana - West-Afrika). Na de docenten-opleiding ging hij muziek en dans studeren aan de Arts Council Academy in Accra. Na deze opleiding sloot hij zich aan bij het Ghana Cultural Ballet en verzorgde o.a. een aantal dans- en drumvoorstellingen voor de Ghanese televisie. In Nederland geeft hij cursussen en workshops in traditionele afrikaanse dans en percussie.

www.afrikaansedans.nu

 

aaws  

Aqua Aero Water Systems - AAWS

AAWS heeft een aantal unieke producten ontwikkeld om water te zuiveren in tropische landen. Voorbeelden hiervan zijn de WaterPyramid, UV Waterbox, Dutch Septic Tank en een keramisch waterfilter.

www.aaws.nl

 

Contact

Een nieuwe website of een restyle van uw huidige website?

Mediatix kan u hierbij van dienst zijn!
Tel. 06 - 21 87 63 61 

Contact met Mediatix